Thumbnail

Τα Hermann Gourmet Cosmetics βραβεύτηκαν με το Partner of Choice από το επίσημο Rolls-Royce Club Τα Hermann Gourmet Cosmetics βραβεύτηκαν με το Partner of Choice από το επίσημο Rolls-Royce Club

Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή εταιρεία που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση
Όλα άρχισαν μ΄ένα τηλεφώνημα που τους ενημέρωνε ότι τα Hermann Gourmet Cosmetics επιλέχθηκαν ως Partner of Choice, του επίσημου Rolls-Royce Club. Αρχικά, νόμισαν πως επρόκειτο για φάρσα. Τελικά, αποδείχθηκε πως όχι μόνο ήταν αλήθεια, αλλά ότι σύντομα θα βίωναν μια συγκλονιστική εμπειρία στο Goodwood στο Chichester, όπου στεγάζεται το εργοστάσιο της Rolls-Royce. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για τη δραστήρια και ευρηματική Φιλιώ Hermann και την ομάδα της, που δεν σταματούν να ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη.



Ας αρχίσουμε με τα βασικά: Το R.R.E.C., ο ιστορικός αυτοκινητιστικός σύλλογος της Rolls-Royce με το μεγαλύτερο κύρος σε όλο τον κόσμο, ιδρύθηκε πριν από 61 χρόνια. Στις 23 Μαρτίου 2018 κυκλοφόρησε τον πολυτελή κατάλογο με τίτλο “Το Κυνήγι της Τελειότητας”, τον οποίο παρουσίασε σε επίσημη δεξίωση στο Goodwood House, που βρίσκεται στο Chichester, τη γενέτειρα πόλη της Rolls-Royce, στην Αγγλία. Ο εμβληματικός κατάλογος με το όμορφο σκληρό εξώφυλλο, επιμελημένος από τον επιφανή εκδοτικό οίκο St James’s House, έχει σκοπό να φωτίσει το παρελθόν και το παρόν των αυτοκινήτων Rolls-Royce και να διηγηθεί τις ιστορίες και τις προσωπικότητες που κάνουν αυτή τη μάρκα να παράγει “τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο”. Το βιβλίο διανέμεται παγκόσμια σε πάνω από 22 χιλιάδες μέλη και ιδιοκτήτες του πολυτελούς αυτοκινήτου, όπως επίσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων. 

Hermann Gourmet Cosmetics

Το αποκορύφωμα της βραδιάς για την κυπριακή ομάδα ήταν η στιγμή που της απονεμήθηκε το πολυτελές βιβλίο με την καταχώρηση της Hermann Gourmet Cosmetics. Η επιτροπή του R.R.E.C. εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που μια κυπριακή εταιρεία αναγνωρίστηκε για το επίπεδο ποιότητας της, ώστε να συμπεριληφθεί ισότιμα με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο.

Hermann Gourmet Cosmetics

Τι σχέση έχουν όμως τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα καλλυντικά; Για να συνθέσει ένα βιβλίο που να αναδεικνύει την πεμπτουσία της πολυτέλειας, το Rolls-Royce Сlub ανέθεσε στον εκδοτικό οίκο St James’s House ένα πολύ δύσκολο έργο: να του παρουσιάσει έναν μικρό αριθμό από επιλεγμένες εταιρείες, οι οποίες κατά τη γνώμη του αντιπροσώπευαν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα και την ποιότητα της Rolls-Royce και στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο θα επίλεγε τις καλύτερες εταιρείες, απονέμοντας τους τον τιμητικό τίτλο “Partner of Choice”.

Hermann Gourmet Cosmetics

Πώς όμως ανακάλυψαν τα Hermann Gourmet Cosmetics; Πέρσι τον Σεπτέμβριο, τα κυπριακά καλλυντικά Hermann συμμετείχαν στην έκθεση Maison & Objet 2017 στο Παρίσι, όπου η εταιρεία εντοπίστηκε από τους εκπροσώπους του εκδοτικού οίκου St James’s House και τελικά επιλέχθηκε από την επιτροπή του R.R.E.C. Έγινε έτσι η πρώτη κυπριακή εταιρεία που φέρει τη διάκριση “Partner of Choice”, γεγονός που αποτελεί ορόσημο στην επιχειρηματική ιστορία της Κύπρου, κάνοντας την επίσημο αντιπρόσωπο της εξαιρετικής ποιότητας, της φινέτσας και των υψηλών στάνταρ και αξιών, τα οποία χαρακτηρίζουν τη Rolls-Royce και τον επίσημο σύλλογό της.

Hermann Gourmet Cosmetics

Η ομάδα των καλλυντικών Hermann Gourmet Cosmeticsμε εκπροσώπους τη Φιλιώ Hermann- Сreative Director και τη Ξένια Γεωργίου - Art Director, παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου “Το Κυνήγι της Τελειότητας” στο Goodwood, στην πολυτελή έπαυλη του Charles Gordon-Lennox, του 11ου δούκα του Richmond.

Hermann Gourmet Cosmetics

Εκεί, οι δυο κυρίες είχαν τη δυνατότητα να βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο των αυτοκινήτων Rolls-Royce και Bentley.   “Αυτή η εμπειρία αποτελεί για μας ορόσημο,”

εξηγεί η Φιλιώ Hermann, δημιουργός των καλλυντικών Hermann Gourmet Cosmetics. “Το να έχουμε επιλεχθεί ως “Partner of Choice” από το επίσημο Rolls-Royce Club και να έχουμε προσκληθεί στη γενέτειρά της Rolls-Royce για την επίσημη παρουσίαση, αποτελεί μια εξαιρετική στιγμή για την εταιρεία και την ομάδα των καλλυντικών της Hermann Gourmet Cosmetics. Για μας, αυτό είναι η αναγνώριση όλων των προσπαθειών μας και της σκληρής δουλειάς που απαιτείται για τη δημιουργία, διατήρηση και επέκταση της μάρκας. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι είμαστε μια κυπριακή εταιρεία σε θέση να φέρει ένα σύμβολο αναγνώρισης υψηλών στάνταρ ποιότητας και πολυτέλειας, καθώς τα προϊόντα μας από εδώ και στο εξής επιβραβεύονται με τη σφραγίδα “Partner of Choice της παρουσίασης του  R.R.E.C. το 2018” και αυτό είναι η μεγαλύτερη τιμή την οποία θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε! Χάρη στη σκληρή δουλειά της ομάδας μας και την εμπιστοσύνη των υποστηρικτών, πελατών και φίλων μας, φτάσαμε μέχρι εδώ. Να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα έρχονται.” Εμείς, πάντως, τους το ευχόμαστε ολόψυχα. 

Hermann Gourmet Cosmetics

Περισσότερα για την εμπειρία των Hermann Gourmet Cosmetics στη σελίδα 

Διάβασε επίσης τη συνέντευξη που έδωσε η Φιλιώ Hermann στο αδελφάκι μας, το Impossible. Works, εδώ 

 

 

Home